Στο Περίπτερο 13 Stand 8, μπορείτε να γνωρίσετε τις υπηρεσίες και τα  στελέχη του Ομίλου και να συζητήσετε  τρόπους και λύσεις συνεργασίας μέσα από το δίκτυο των 4 εταιρειών του Ομίλου,

Airpark Plus |Tailor Made Tours | Blackline Services | Airport Transfer

Όλα τα καινοτόμα στοιχεία και οι καινούργιες τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας συγκεντρωμένα στη μεγάλη γιορτή του Τουρισμού,  8 – 10 Νοεμβρίου στη 35η Philoxenia .

Λίγα λόγια για τις εταιρείες του Ομίλου DBE Invecyp Hellas

Airpark Plus

Ταξιδεύουμε μαζί!

Η εταιρεία Airpark Plus από το 2013 προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου parking αεροδρομίου στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Μακεδονία.

Οι εγκαταστάσεις 30.000 τ.μ., με 2 κομβικές εισόδους, απέχουν 700 μ. από το Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης και 200 μ. μετά τον Κόμβο του Αεροδρομίου προς Περαία, αποτελούν μια πιστοποιημένη κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης φύλαξης και πρωτοβάθμιας συντήρησης αυτοκίνητου.

Tailor Made Tours

Μετρώντας 27 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον κλάδο του Τουρισμού, οι άνθρωποι της Tailor Made Tours μπορούν να σας εγγυηθούν μια απόλυτα μοναδική και προσωποποιημένη  εμπειρία τουριστικών υπηρεσιών.

Κάθε ανάγκη είναι εξατομικευμένη!

Airport Transfer

Ποτέ ξανά η ιδιωτική μεταφορά με ναυλωμένα υπερπολυτελή αυτοκίνητα και οδηγό, για μεμονωμένες, ομαδικές μεταφορές ή επαγγελματικά group δεν ήταν πιο εύκολη! Μετακινηθείτε με ασφάλεια και σιγουριά στον προορισμό που επιθυμείτε ή απολαύστε ξένοιαστα ξεναγήσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Black Line Service

Η απόλυτη εμπειρία VIP Εξυπηρέτησης!

Η Black Line Service προσφέρει υπηρεσίες μίσθωσης υπερπολυτελών αυτοκίνητών, με επαγγελματία οδηγό (chauffeur service), για ιδιωτικές μετακινήσεις, απόλυτα προσαρμοσμένες στις υψηλών προδιαγραφών ανάγκες σας και ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.