24ώρη εξυπηρέτηση

Το Airpark Plus λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο.

Ό,τι ώρα και αν αναχωρεί ή φτάνει η  πτήση σας, το προσωπικό μας  είναι πάντα στη διάθεση σας για να αναλάβει τη φύλαξη του αυτοκινήτου σας και να σας μεταφέρει δωρεάν από και προς το αεροδρόμιο.

Μετάβαση προς και από το αεροδρόμιο

Στο Airpark Plus παραδίδεται το αυτοκίνητο σας και φροντίζουμε για όλα τα υπόλοιπα! Άμεση Δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο από επαγγελματίες οδηγούς, κατά την άφιξή σας και κατά την αναχώρησή σας αντίστοιχα . Το προσωπικό   θα μεταφέρει τις αποσκευές σας από το αυτοκίνητο σας στο minibus και θα φροντίσει για την ευχάριστη και άνετη  μεταφορά σας στο αεροδρόμιο Μακεδονία.  24 ώρες| 365 ημέρες,  με άνεση, ασφάλεια και ταχύτητα από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία με τα ολοκαίνουργια minibus που διαθέτει το Airpark Plus.

Υπηρεσία VALET

Η ταχύτερη και πιο άμεση εμπειρία στάθμευσης στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Το προσωπικό του Airpark Plus θα σας περιμένει στην είσοδο του αεροδρομίου για να παραλάβει το αυτοκίνητο σας κατά την αναχώρηση σας  και για να σας το παραδώσει στην επιστροφή σας.

Η υπηρεσία valet είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν online ή τηλεφωνικής κράτησης, τουλάχιστον 12 ώρες πριν την αναχώρηση σας και είναι χρεώσιμη.

24ωρη ασφάλεια

Το Airpark Plus  φροντίζει για την απόλυτη ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, σε ειδικά περιφραγμένο χώρο, άρτια φωτιζόμενο και φυλασσόμενο επί 24ώρου βάσεως από εξειδικευμένο προσωπικό. Σε όλη την έκταση των εγκαταστάσεων υπάρχουν συστήματα βιντεοεπιτήρησης με 24ωρη διαρκή καταγραφή από κλειστά κυκλώματα καμερών ασφαλείας.

Στεγασμένες Θέσεις Παρκινγκ

Φροντίζουμε για την ασφάλεια του οχήματος σας καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Η φύλαξη γίνεται σε περιφραγμένο χώρο με ειδικά στεγασμένες θέσεις παρκινγκ προς αποφυγή οποιαδήποτε ζημιάς ή φθοράς από καιρικά φαινόμενα  ή υπεριώδη ακτινοβολία που μπορεί να βλάψει το οχήμα σας .

Υπηρεσία Αφύπνισης

Η υπηρεσία αφύπνισης, είναι ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος για να ξυπνήσετε ακριβώς την ώρα που επιθυμείτε χωρίς να αγχωθείτε. Ειδικά εκπαιδευμένος υπάλληλος του Airpark Plus αναλαμβάνει να σας ειδοποιήσει εγκαίρως για την πτήση σας.

Φόρτιση Ηλεκτρικού Αυτοκίνητου

Στο χώρο του Airpark plus μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητό ενώ λείπετε. Παρέχουμε αξιόπιστη τεχνολογία για την ανεμπόδιστη χρήση των ηλεκτρικών οχημάτων.

On Line κράτηση

Δυνατότητα on line κράτησης της θέσης στάθμευσης από τον υπολογιστή ή το κινητό σας άμεσα εύκολα και γρήγορα χωρίς να ανησυχείτε για την έλλειψη διαθεσιμότητας.

V.I.P. Αρένα πολυτελών Αυτοκινήτων

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος στάθμευσης πολυτελών αυτοκινήτων για την μέγιστη ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. . Στο Airpark Plus σεβόμαστε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας γι ΄ αυτό δημιουργήσαμε ειδική περιοχή για πολυτελή αυτοκίνητα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά έτσι ώστε κανένας επισκέπτης να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα προσβασιμότητας. Ο χώρος είναι ειδικά περιφραγμένος, με ειδική ασφαλτόστρωση, άρτια φωτιζόμενος και φυλασσόμενος επί 24ώρου βάσεως από εξειδικευμένο προσωπικό.

Υπηρεσία εξυπηρέτησης ατόμων με αναπηρία & ατόμων με μειωμένη κινητικότητα

Υπηρεσία εξυπηρέτησης ατόμων με αναπηρία & ατόμων με μειωμένη κινητικότητα ή κινητικές δυσκολίες. Το προσωπικό του Airpark Plus αναλαμβάνει να κάνει το ταξίδι σας όσο πιο άνετο γίνεται, από και προς το αεροδρόμιο με ειδικό βαν μεταφοράς από επαγγελματία οδηγό χωρίς να ταλαιπωρηθείτε.

Υπηρεσία Ζύγισης Αποσκευών

Στο χώρο του Airpark Plus μπορείτε να ζυγίσετε με ακρίβεια τις αποσκευές σας άμεσα και δωρεάν. Το προσωπικό θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε τις αποσκευές σας στη ζυγαριά ακρίβειας και θα σας συμβουλέψει για τα επιτρεπτά όρια κιλών και μεγέθη χειραποσκευών.

Χρήση Η/Υ και WiFi

Στο Airpark Plus μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν ηλεκτρονικό υπολογιστή, Wifi δίκτυο καθώς και συσκευές φόρτωσης κινητών τηλεφώνων.