Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις2019-11-01T10:43:26+00:00
Τι παραπάνω μου προσφέρετε σχετικά με το parking του αεροδρομίου;2019-10-22T14:56:08+00:00
  1. Ειδικές τιμές με μεγάλες εκπτώσεις και μηνιαίες προσφορές.
  2. Φύλαξη και ασφάλεια του αυτοκινήτου σας σε ειδικά περιφραγμένο χώρο, άρτια φωτιζόμενο και φυλασσόμενο επί 24ώρου βάσεως από εξειδικευμένο προσωπικό.
  3. Δωρεάν μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο στην είσοδο του Αεροδρομίου Μακεδονία, με τις αποσκευές σας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε ή να κάνατε χρονοβόρες και κουραστικές διαδρομές.
  4. Πλήρη φροντίδα του αυτοκινήτου σας σε όλα τα επίπεδα
Ποια είναι η διαδικασία παράδοσης και παραλαβής του αυτοκίνητου μου;2019-10-22T14:56:37+00:00

Κάνετε την κράτηση σας τηλεφωνικά ή on line.

Φτάνετε με το αυτοκίνητο σας στις εγκαταστάσεις του Airpark Plus επιλεγοντας μια από τις 2 κομβικές εισόδους 700 μ. από το Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης και 200 μ. μετά τον Κόμβο του Αεροδρομίου προς Περαία.

Όταν φτάσετε μεταφέρουμε τις αποσκευές σας σε αυτοκίνητο του Airpark Plus  έως ότου καταχωρήσετε στο helpdesk τα στοιχεία σας.

Κατόπιν σε 5 λεπτά θα επαγγελματίας οδηγός σας μεταφέρει με αυτοκίνητο του Airpark PLus στο αεροδρόμιο και έξω από την πιο κοντινή πύλη που θα κάνετε check in.

Όταν επιστρέψετε και έχετε παραλάβει τις αποσκευές σας, μας τηλεφωνείτε στο  2310 478 822 και μέχρι να βγείτε σε 5΄ θα έχουμε έρθει στην έξοδο που θα μας υποδείξετε για να σας παραλάβουμε.

Πόση ώρα νωρίτερα να έρθω και πόση ώρα θα κάνουμε να πάμε στο αεροδρόμιο;2019-10-22T14:57:06+00:00

Οι εγκαταστάσεις του Airpark Plus 30.000 τ.μ.,  με 2 κομβικές εισόδους, απέχουν 700 μ. από το Αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης και 200 μ. μετά τον Κόμβο του Αεροδρομίου προς Περαία. Επιλέξτε την είσοδο που σας εξυπηρετεί καλύτερα και ελάτε 10 -15 λεπτά πριν την ώρα πρέπει να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο. Σε περιόδους έντονής κυνικότητας όπως γιορτές, καλοκαιρινή σεζόν ή κυκλοφοριακής αιχμής το προσωπικό του Airpark Plus θα σας ενημερώσει για την πιο έγκαιρη προέλευση σας στις εγκαταστάσεις.

Το κλειδί του οχήματος μου μπορώ να το κρατήσω ή πρέπει να το παραδώσω ;2019-11-05T11:17:25+00:00

Το αποφασίζετε εσείς. Μπορούμε να σταθμεύσουμε το αυτοκίνητο σας αμέσως αφού έρθετε στις εγκαταστάσεις μας και να πάρετε το κλειδί σας ή να το αφήσετε στο Airpark Plus όπου θα φυλαχθεί σε ειδικό χώρο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε πλύσιμο ή κάποια άλλη φροντίδα του οχήματός σας, τότε θα πρέπει να μας εμπιστευτείτε και το κλειδί. Σε περιόδους αιχμής όπως Χριστούγεννα , Καλοκαιρινή High Season, Πάσχα κ.λ.π.,  ο πελάτης ενημερώνεται από τον υπεύθυνο του Parking για τη δυνατότητα αυτή.

Χρειάζεται να κάνω κράτηση θέσης;2019-10-22T14:58:00+00:00

Καλό θα ήταν να κλείσετε θέση τηλεφωνικώς ή on line  ώστε να έχουμε καταχωρήσει πριν τα στοιχεία σας και για να είναι πιο σύντομη η διαδικασία στο help desk την ώρα της έλευσης σας.

Πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να αφήσω το όχημα μου στις εγκαταστάσεις του Airpark Plus;2019-10-22T14:58:25+00:00

Όσο καιρό επιθυμείτε και χρειάζεστε για το ταξίδι σας. Για μεγάλα χρονικά διαστήματα ενημερωθείτε για τα ειδικά πακέτα και τις προνομιακές τιμές.

Πόσα άτομα μεταφέρεται από και προς το αεροδρόμιο;2019-10-22T14:58:49+00:00

Το Airpark Plus αναλαμβάνει τη μεταφορά όλων των ατόμων που θα ταξιδέψουν μαζί σας χωρίς καμία extra χρέωση. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας για τον αριθμό ατόμων που θα ταξιδέψετε.

Η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο γίνεται όλο το 24 ωρο και αργίες;2019-10-22T14:59:14+00:00

Ναι! Μην αγχωθείτε για την ώρα αναχώρησης και άφιξης σας ούτε για το αν είναι αργία. Το Airpark Plus λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο.

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Συμβουλές από το Airpark Plus

Διαβάστε τις κάποιες απλές και χρήσιμες  ταξιδιωτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να στα ταξίδια σας.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο

Η απόφαση για πόσο χρόνο πριν θα πρέπει να φτάσετε στο αεροδρόμιο  για check-in , είναι μια από τις πιο κοινές ανησυχίες όλων όσων ταξιδεύουν αεροπορικώς.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να σκεφτείτε όπως οι ουρές κατά τον έλεγχο εισιτηρίων, ο έλεγχος από την ασφάλεια του αεροδρομίου για τις αποσκευές σας , η εύρεση της πύλης αναχώρησης σας.

Κάθε αεροπορική εταιρεία έχει ελαφρώς διαφορετικούς κανόνες έτσι έχουμε συντάξει έναν οδηγό για αναχώρηση από το αεροδρόμιο MAKEΔΟΝΙΑ.

Φροντίστε να έχετε κάνει ηλεκτρονικό check in ειδικά αν ταξιδεύετε μόνο με χειραποσκευή καθώς θα εξοικονομήσετε χρόνο . Αν έχετε να παραδώσετε αποσκευές καλό ήταν να βρίσκεστε πάντα 1 – 1,5 ώρα νωρίτερα στο αεροδρόμιο.

Έλεγχος 

Ο έλεγχος στο αεροδρόμιο για πολλούς είναι μια αγχωτική εμπειρία ειδικά αν δεν γνωρίζουν όλους τους κανονισμούς σχετικά με το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να μεταφέρει ένας επιβάτης.

Δεν επιτρέπονται και δεν θα μπορέσετε να περάσετε από τον έλεγχο χειραποσκευών:

  • Αιχμηρά αντικείμενα
  • Κάθε είδους υγρά ακόμη και νερό
  • Φαγητό
  • Κολόνιες και καλλυντικά κλπ άνω το 100ml

Ταξιδεύοντας με την οικογένεια σας

Πηγαίνοντας για διακοπές με την οικογένειά σας είναι μια υπέροχη και συναρπαστική εμπειρία που θα σας αφήσει πολλές σπουδαίες αναμνήσεις.

Ωστόσο, η προετοιμασία σας μπορεί να είναι αγχωτική, ιδίως με τα μωρά και τα νήπια  για αυτό σχεδιάστε το ταξίδι σας έτσι ώστε να έχετε συσκευάσει σωστά πράγματα που εξετάζουν κατά την έρευνα και παιχνίδια που μπορούν να  ψυχαγωγούνται τα παιδιά κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ταξιδεύοντας με κατοικίδια

Τα κατοικίδια ζώα είναι μέρος της οικογένειας σας και γνωρίζουμε ότι θα θελήσετε να τα κρατήσετε ευτυχισμένα  εάν προγραμματίσετε σωστά την μεταφορά τους.

Χρειάζεστε σίγουρα το διαβατήριο του κατοικίδιου σας αλλά καλό είναι να ενημερωθείτε από την κάθε αεροπορική εταιρία που χρησιμοποιείτε τόσο για τη μεταφορά τους όσο και για έξοδο και είσοδο από και προς το κράτος επιθυμίας σας

Περισσότερες πληροφορίες : https://www.skg-airport.gr/el/flights–more/airport-information

Η ομάδα του Airpark Plus σας εύχεται καλό σας ταξίδι και καλή επιστροφή.